Retourneren kunstitems webshop

Bij Anoesjka Raats streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen met mooie kunst items. Mocht je echter niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan sta ik klaar om je te helpen. Lees het retourbeleid zorgvuldig door voor meer informatie.

 

RETOUR

Je hebt het recht om je aangekochte kunst item binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren. Het is fijn als je contact opneemt via info@anoesjka-raats.nl om je retour aan te vragen. Vermeld dan je omschrijving van je kunst item en de reden van retour.

 

TERUGBETALING OF VERVANGING

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde item, bied ik je de keuze tussen een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag of van vervanging (wanneer mogelijk) van het kunst item.

 

TERUGZENDVOORWAARDEN

Het geretourneerde item moet zich in ongebruikte en orginele staat bevinden, inclusief de orginele verpakking.

 

KOSTEN EN VERZENDING

Als de retour het gevolg is van een defect of een fout van mijn kan, vergoed ik de retourverzendkosten. In andere gevallen is de klant verantwoordelijk voor de retourverzendkosten.

 

CONTACTINFORMATIE

Voor vragen over het retourneren van een item kun je contact opnemen via info@anoesjka-raats.nl of via het contactformulier. Dit retourbeleid is van toepassing op alle aankopen gedaan op de webshop van anoesjka-raats.nl. Houd er rekening mee dat is beleid onderhevig kan zijn aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving.